070-3656161

December actie

Schrijf je nu in voor een Royal Card, Student Card of Excellent Card en ontvang 4 weken gratis sport 1 Personal Training (t.w.v. € 45) en geen inschrijfkosten (t.w.v. € 50).

* Geldig tot en met 13 december

SCHRIJF JE IN

Premium card

Periode is 4 weken
Per periode opzegbaar
€ 51,40 per periode

KIES PREMIUM

Royal card

Periode is 4 weken
Looptijd van 1 jaar
Daarna flexibel opzegbaar
€ 41,10 per periode

KIES ROYAL

Excellent card

Periode is 4 weken
Looptijd van 1 jaar
Daarna flexibel opzegbaar
ma t/m vr van 11:00 tot 16:00
€ 30,80 per periode

KIES EXCELLENT

Student card

Periode is 4 weken
Looptijd van 1 jaar
Daarna flexibel opzegbaar
Onbeperkt
€ 30,80 per periode

KIES STUDENT

Faciliteiten

The Fitness House Den Haag is rondom voorzien van hoge ramen en beschikt over een professionele luchtbehandelingsinstallatie die voor een frisse en zuivere lucht zorgt waarin jij op een plezierige manier je conditie kan verbeteren en als je dat wil, afvallen. Wie wil dat niet, sporten in een professionele, leuke, gezellige, frisse omgeving waardoor je beter in je vel gaat zitten.?

Small group training area

Trainen op de fitnessvloer in een groep onder leiding van een instructeur. Onze SGT bestaat uit meerdere oefeningen, die regelmatig afgewisseld worden. Een 30-minuten durende workout in circuitvorm met een zeer hoog FUN-gehalte!

Cardio training

Een training waarbij je de hart en longfunctie, uithoudingsvermogen, traint en op de juiste manier uitgevoerd ideaal om af te vallen.

Fitness circuit

in 30 minuten kun je jouw lichaam de training geven die het nodig heeft om fit en energiek te blijven. Het fitness circuit is simpel, effectief, snel, afwisselend en je kunt op ieder moment van de dag instappen. Ideaal voor beginners en als je weinig tijd hebt.

Spinning

Spinning is een groepsles waarbij op een spinningfiets het krachtuithoudingsvermogen getraind wordt waarbij jezelf de intensiteit bepaald. Hoe mooi is het dat jij aan het stuur zit. De spinningstudio staat de hele dag, als er geen groepslessen zijn, ter beschikking aan jou om virtueel te trainen.

Krachttraining

Een training waarbij je met behulp van fitnessapparatuur de kracht en krachtuithoudingsvermogen van je lichaam kan verbeteren. De manier waarop je je lichaam kan bewegen wordt bepaalt door het apparaat. Dit is een veilige en bovenal duidelijke manier van trainen.

Free weights

Om je lichaam te trainen op de manier die jou het beste ligt zijn losse gewichten ideaal. Je lichaam heeft een zeer grote bewegingsvrijheid en daar je de gewichten in evenwicht moet houden worden je spieren meer gestimuleerd wat weer tot resultaat leidt.

Buikspiertraining

Buikspieren zijn niet makkelijk te trainen en daarom geeft The Fitness House Den Haag ieder uur onder leiding van een ervaren instructeur/trice een workout die voor iedereen te volgen is en, mits je regelmatig meedoet, gegarandeerd voor resultaat zorgt. En dat willen we toch allemaal.

Aerobic

In de aerobicstudio geeft The Fitness House Den Haag een zeer grote verscheidenheid aan groepslessen o.a. Les Mills, Zumba, Shapeburn, Free Style, Step, Yoga, Pilates en BodyBoxx. Heerlijk om onder het genot van muziek in een groep aan je te gezondheid te werken. Zie groepslessen voor een uitgebreide beschrijving.

Lounge

The Fitness House Den Haag beschikt over een royale lounge met uitzicht naar buiten, comfortabele zitbanken en gratis Wi-Fi aansluiting. In de lounge staat een pantry waar je door middel van selfservice tegen betaling heerlijke Nespresso koffie, thee en sportdrankjes kunt kopen.

Lockers

Naast bovengenoemde beschikt The Fitness House Den Haag ook over het onderstaande:

  • afsluitbare lockers om jouw spullen veilig in op te bergen, d.m.v. eigen hangslot. Tevens te koop bij de receptie
  • een fitnessruimte met meer dan 120 Star Trac cardio- en Gym-80 fitnessapparaten

Groepslessen

Bodypump™

Maak kennis met deze 50 minuten durende fitness les. Saai? Mooi niet. Tijdens BodyPump worden met behulp van gewichten en een halter al je spieren getraind. De ideale les voor spierversteviging, afslanken en het verbeteren van je figuur. Simpel, veilig, effectief, motiverende muziek en super leuk.

Bodybalance™

Is een body & mind groepstraining. Deze les maakt gebruik van een mix van traditionele Yoga, Thai Chi en Pilates bewegingen. Oude culturen wijzen al eeuwen op de voordelen van een goede balans tussen lichaam en geest. BodyBalanceTM richt zich op het verbeteren van je houding, lenigheid, kracht, coördinatie en evenwicht.

Zumba® fitness

Is een dans-en fitnessworkout gebaseerd op Latin- en internationale muziek zoals Salsa, Merenque, Reggaeton, Flamenco, Bellydance, Cumbia, African dance, Hip Hop en Dance. Zumba gebruikt een combinatie van fitness en danspassen uit Latijns-Amerikaanse dansen. Deze combinatie zorgt voor een feestgevoel. De muziek en de afwisseling zorgen ervoor dat je niet beseft dat je aan het sporten bent!

Step

Een uitstekende conditietraining op swingende muziek! Een steples bestaat uit atletische bewegingen uitgevoerd op een in de hoogte verstelbaar bankje, waar je op de lekkerste muziek allerlei oefeningen uitvoert. 2000 keer op en af stappen en tegelijkertijd werken aan strakke billen en benen. Simpel, effectief en gevarieerd!

Yoga

Yoga is een eeuwenoude hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Het is een systeem dat op basis van persoonlijke ervaringen tijdens het verrichten van sociale lichaamsoefeningen een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van de kwaliteit van het leven. Deze 60 minuten durende les traint je lichaam op kracht, flexibiliteit en ontspanning.

Bodyboxx

BodyBoxx Beat The Music is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Leren boksen op de beat van de muziek. Je lichaam trainen op uithouding, kracht, souplesse, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle! Drie kwartier lang een complete boks- en cardiotraining voor heel je lichaam. Negen muziektracks, 100% workout!

Shapeburn les

Is een groepsles voor mensen die niet van springen houden, maar wel graag hard willen werken en veel calorieën willen verbranden (lees vetverbranding). De les bestaat uit 2 gedeelten. Het 1e gedeelte van de les bestaat uit low-impact maar hoge intensiteit bewegingen afgewisseld met dynamische oefeningen voor de benen en billen. Het 2e gedeelte bestaat uit verschillende oefeningen gericht op de buik, billen, benen en rugspieren.

Bodycombat™

Is een op oosterse vechtsporten gebaseerd groepsfitnessprogramma, met bewegingen uit disciplines als karate, taekwondo, kun fu, kickboxing, muay thai en tai chi. De 50 minuten durende BODYCOMBAT les is gebaseerd op tien populaire muzieknummers. Dit zorgt voor een opwindende fitnessbeleving, die uiterst snelle fitnessresultaten oplevert. Elke drie maanden wordt er een nieuwe les aageboden, met nieuwe muziek en choreografie.

Pilates

Buik, lage rug en billen staan centraal. Dit gebied wordt bij Pilates 'the powerhouse' genoemd, ofwel: het centrum van kracht. Er is daarom veel aandacht voor 'centering': bewegen vanuit het middelpunt van het lichaam. Het draait bij Pilates om concentratie, controle, het maken van vloeiende bewegingen, precisie en ademhaling. De oefeningen resulteren niet in de opbouw van extra spiermassa, maar vooral in meer lenigheid en een betere lichaamshouding.

RPM®/Spinning

Drijf jezelf tot het uiterste met deze intense indoor cycling workout! RPM is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere outdoor fietsprestatie wil neerzetten. Een super intensieve groepsles waarin je fietst op het ritme van waanzinnige muziek. Zo snel heb je nog nooit calorieën verbrand!

GRIT Strength®

GRIT strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

SPRINT®

SPRINT is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

Download de meest recente roosters

Download
Lesrooster gaat in per 1 december 2021

Om de roosters te kunnen openen heeft u Adobe Acrobat Reader DC nodig. Heeft u deze niet geïnstalleerd, klik dan hier.

Personal Trainers

Eric

Eric Zegeling


Hallo, mijn naam is Eric Zegeling. Ik ben werkzaam als personal trainer bij The Fitness House. Mijn specialisatie is het trainen en motiveren van een fitness sporter op elk gewenst niveau. Het niveau kan uiteenlopen van “old school” fitness tot aangepaste fitness op fysio niveau. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als fitness coach en trainer.

Rogier

Rogier van Kooperen


Hoi, mijn naam is Rogier van Kooperen en ik werk nu bijna 2 jaar als personal trainer bij The Fitness House Den Haag. Graag bedenk ik een training die past bij jouw wensen, zodat ook jij kunt vlammen in de sportschool! Lijkt het jou leuk om samen met mij aan de slag te gaan?

Manuel

Manuel Viacava


Hi! Mijn naam is Manuel Viacava en ik ben sinds 2014 werkzaam bij The Fitness House Den Haag als Personal Trainer. Ik kom oorspronkelijk uit Peru en naast mijn moedertaal, het Spaans, spreek ik ook vloeiend Nederlands, Engels, en Italiaans. Ik ben een gepassioneerd sportliefhebber: in mijn vrije tijd doe ik aan crossfit.

Personal Trainers

Door met een personal trainer aan de slag te gaan verhoog je je kans op succes aanzienlijk!

Bel met 070-3656161 om een afspraak in te plannen.

Gratis dagpas! *Vraag naar de voorwaarden

The Fitness House nodigt je uit om samen met een vriend of vriendin één dag gratis te komen sporten!

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.